Ochrana osobných údajov

Pri objednávaní tovaru je nutné vyplniť niekoľko osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre správne vybavenie objednávky. Informácie označené hviezdičkou (*) sú povinné. Za správnosť vložených údajov zodpovedá výhradne používateľ.

Osobné údaje prevádzkovatelia stránok „Obchod – Pre ľudí“ používajú výhradne pre vybavenie objednávky, teda na nevyhnutné splnenie požiadavok používateľa, a neposkytujú ich tretím stranám. Vzhľadom na medzinárodný charakter svojej činnosti môžu prevádzkovatelia stránok „Obchod – Pre ľudí“ informácie poskytnuté užívateľom preniesť na svoje počítačové servery v iných krajinách. Akýkoľvek prenos týchto informácií sa vykoná v súlade s predpismi EÚ o ochrane údajov. Osobné údaje sú spracovávané a ukladané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Okrem priameho nákupu vám ponúkame možnosť registrácie. Registráciou získavate množstvo výhod. Po prihlásení nemusíte opakovane zadávať svoje osobné údaje, získavate prehľad o svojich objednávkach (do doby, pokiaľ nie sú zo systému vymazané), možnosť jednoduchej reklamácie, možnosť osobného odberu atď. Okrem toho sa môžete prihlásiť k odberu noviniek – prevádzkovatelia stránok „Obchod – Pre ľudí“ pri vložení nového diela zasielajú informačné maily. V prípade, že sa jedná o knihy zo skupiny „Literatúra Grálu“ sú tieto novinky zasielané automaticky každému registrovanému používateľovi bez ohľadu na nastavenie odberu noviniek. Upozorňujeme, že registrácia na stránkach „Obchod – Pre ľudí“ nie je v žiadnej súvislosti s registráciou na stránkach „Pre ľudí“.

Prevádzkovatelia stránok „Obchod – Pre ľudí“ zrušia registráciu a tým odstránia informácie o používateľovi, akonáhle o to požiada (pravdaže, až po vybavení používateľových objednávok).

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte.

Beží na OpenCart • Slovenský preklad z OpenCart.sk Umelecko-duchovné združenie Fénix © 2017